Dünyaca ünlü et ustası Nusret Gökçe, İstanbul Havalimanı'nda Saltbae Burger adlı yeni restoranını açmayı planlıyor. İstanbul'da bu yeni girişimi için hazırlıklarını sürdüren Gökçe, aynı zamanda yurt dışındaki restoranlarında da önemli değişiklikler yapmayı hedefliyor. Saltbae hareketi ile dünya çapında büyük bir üne kavuşan Gökçe, yüksek fiyat politikası nedeniyle gelen tepkileri dikkate alarak harekete geçti.

"Londra'daki Fahiş Fiyatlardan Tepki: Nusret Strateji Değiştirdi"

HaberGlobal'in yayınladığı habere göre, Nusret Gökçe'nin Londra'daki Steakhouse restoranında, etlerin fiyatı 1,450 sterline kadar çıkabiliyor ve bazı hesaplar 37 bin sterlini aşıyordu. Bu astronomik fiyatlar, müşterilerin tepkisini çekmiş ve Gökçe'ye ağır eleştiriler getirmişti.

Restoran, yüksek fiyatları nedeniyle Londra'da 23,811 restoran arasında 20,491. sıraya kadar gerileyerek adeta tepki fırtınasının merkezine oturmuştu.

"Yüksek Fiyatlara Eleştiriler: Nusret, Fiyatları Düşürme Kararı Aldı"

Fahiş fiyatlarla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Gökçe, restoranındaki fiyat politikasını değiştirmeye karar verdi. Yüksek fiyatları nedeniyle eleştirilere maruz kalan Gökçe, müşterileriyle dalga geçtiği eleştirilerine maruz kaldıktan sonra fiyatlarını düşürme kararı aldı.

Memur ve Emekli ne kadar zam alacak? Uzman isim hesapladı Memur ve Emekli ne kadar zam alacak? Uzman isim hesapladı

"Nusret Gökçe'den Müşterilerine Öğle Yemeği Sürprizi"

Yüksek fiyatlara verilen tepkiler sonucu strateji değiştiren Gökçe, müşterilerine bir sürpriz yaparak menüsüne 39 sterlinlik öğle yemeği seçeneğini ekledi. Bu hamlesiyle hem fiyat politikasında bir denge sağlamaya çalışan Gökçe, hem de müşterilerine daha erişilebilir bir seçenek sunmayı amaçlıyor.