Ankara 28’inci Asliye Hukuk Mahkemesi, Özcan’ın CHP’den ihraç edilmesine yaptığı itirazını reddetti. Böylece Özcan’ın CHP’den ihracı kesinleşmiş oldu. CHP'den ihracının kesinleşmesinin ardından, Bolu İl Başkanlığı binasında fotoğrafı çöpe atılan Özcan, yaşanan olayı sosyal medya hesabından eleştirdi.

"Kılıçdaroğlu ya**kalarına gün doğdu. Bunlar için tek başarı benim gibi Atatürkçülerin partiden atılması. Bak 
@kilicdarogluk umarım mutlu etmiştir." dedi.

Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, Tanju Özcan'ın İl Başkanlığı binasında asılı olan fotoğrafının çöpe atılmasıyla ilgili hemen bir açıklama yaptı. Fotoğrafı çöpe atan CHP'li Belediye Meclisi Üyesi İlkay Bayrak'ın bir disiplin suçu işlediğini belirten Uç, "Ben ve yönetimim olarak kesinlikle böyle bir hareketi kabul etmediğimizi belirtmek isterim. Partimizin her kademesinde görev almış, partimizden 4 dönem milletvekilliği ve 1 dönem de belediye başkanı olarak seçilmiş olan Tanju Özcan, şu an partimizde olmasa da yıllarca emek vermiş isimlerden birisidir. Ayrıca önemle belirtmek isterim ki çöpe atılan fotoğrafta Tanju Özcan'ın fotoğrafının yanında partimizin logosu yer almaktadır. Partimizin logosunun bulunduğu bir görselin çöpe atılması kabul edilemez ve kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu, bir disiplin suçudur. İl Başkanı'mız Sayın Ersan Türkoğlu da bu konuda gerekli yaptırımı yapacaktır" dedi.