Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir video, kadın-erkek ilişkilerinde komik bir anıyı gün yüzüne çıkardı. Bir kadının kocasına yaptığı "ahiret testi" olarak adlandırılan olay, video paylaşım platformlarında kısa sürede viral oldu.

Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak

Videoda, bir kadın kocasını yanına çağırarak bir kadın futbolcunun gol sonrası yaptığı sevinci izletiyor. Ardından, erkek arkadaşına sürpriz bir soru yönelten kadın, futbolcunun forma numarasını sordu. Erkek, dikkatsizce forma numarasını hatırlamayarak kafasından uydurduğu bir sayıyı söyledi. Yanlış cevap sonrasında kadının tepkisiyle karşılaşan erkek, komik bir şekilde kaçmaya başlar, bu an ise izleyenleri gülmekten kırıp geçirir.

Video, sosyal medya platformlarında hızla yayılarak büyük bir ilgi gördü. Kadınların erkek arkadaşlarına benzer testleri yapma arzusu, birçok kişinin benzer komik anılarını paylaşmalarına neden oldu. Video, erkeklerin forma numarası gibi detaylara dikkat etmediklerini ortaya koymasıyla birlikte, ilişkilerdeki mizahi yönleri de gün yüzüne çıkardı.