Her yıl bir kez gerçekleşen aşkın günü 14 Şubat'a dair güzel sözler. Sevgililer Günü, sevgilinizle birlikte unutulmayacak  anılar biriktireceğiniz güne anlamı sözlerle ışık tutun. Bazı anlarda sevgimizi sözlerle ifade etmekte güçlük çekeriz. Aşk dolu yazılar size bu anlamda yardımcı olacaktır. Sevgilinize olan duygularınız en unutulmz,anlamı ve güzel ifade etmek için sizlerle paylaştığımız bu özel Sevgililer Günü mesajları ile hissettikleriniz seslendirmek ve yazmak çok daha kolay olacaktır. Özel Sevgililer Günü mesajlarını sevgilinize ileterek bu özel günde daha mutlu olun. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları 2024 resimli, yeni...

SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI 2024

Bugün günlerden bizim günümüz. Seni her zaman sevdiğim gibi bu günde sevgim değişmedi. Bugünümüz değil her günümüz birlikte olması dileğim ile seni seviyorum. Sevgililer Günümüz kutlu olsun 

Canım sevgilim; günler seninle nasıl geçiyor bilmiyorum. Sanki dün gibi tanıştığımız gün. Zaman hızlı geçiyor seninle. Sen hep yanımda olacaksın. Sevgililer Günümüz kutlu olsun 

Bugün sevgililer günü ve benim sana olan sevgim bugün ile değil her gün ile ölçülsün. Seni seviyorum sevgililer günümüz kutlu olsun.

Seninle yaşadığım bu duyguların adı yok. İyi ki hayatımdasın ve bana mutluluğun en güzelini yaşatıyorsun. Sevgililer Günümüz kutlu olsun 

Bitmeyecek bir sevda sana olan hislerim. Her zaman bu hislerimi yaşatacak ve gün geçtikçe azalmayacak çoğaltacağım. Bugün değil her gün bizim günümüz olması dileğim ile. Sevgililer Günümüz kutlu olsun 

Geleceğim, bugünüm ve geçmişim her şey sende başladı ve her şey seninle bitsin istiyorum. Sen mutlu olunca içimde bahar olur, papatyalar açar. Sevgililer Günümüz kutlu olsun 

Bu günler daha göreceğimiz günlerin en başı. Nice güzel mutlu yıllarımız olsun sevgilim. Sevgililer Günümüz kutlu olsun 

Şu kısacık ömür dediğimiz şey. Ben bu kısacık ömrümde uzunca seninle yaşamak istiyorum. Nice bu günlere sevgilim sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sen geldin karanlık gecelerim bir anda güneş açtı sevgilim. O karanlık sen varken bir daha gelmeyecek. İyi ki sevmişim seni nice sevgililer gününü birlikte geçirmek dileğim ile.

Aşk ne taraftan geleceği belli olmayan bir duygu ve seninle en güzel duyguları yaşıyorum. Nice aşk dolu yıllarımız olsun.

Sen bu yürekteki en güzel yeri hak ediyorsun sevgilim. Kalbimin en güzel yerinde, nice senelere.

Seninle tanışmadan önce, gerçek aşkın sadece kitaplarda ve filmlerde olduğunu düşünürdüm. Hayatıma girdiğin an bu fikrim değişti. Umarım aşkımız, mutlu sonla biten kitap ve filmlerdeki gibi olur. Sevgililer Günümüz kutlu olsun aşkım!

Sensiz ben olmazdım. Bu kadar basit. Seni bütün kalbimle seviyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun bebeğim!

Kalbimi, tatlı bir bahar gününde uçan kelebek kadar hafif ve kaygısız hissettiriyorsun. Sevgililer Günün kutlu olsun aşkım!

Gül veya çikolata yerine sana çok daha özel bir hediye sunuyorum: Devamlı ve sonsuz aşkım! Sevgililer Günün kutlu olsun, seni her zaman seveceğim!

Aşk, biri hayatına girip özel bir anlam kazandırana kadar sadece üç harfli bir kelimedir. Aşkın hayatımı değiştirdi, bu yüzden sana minnettarım. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni seviyorum!

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun sevgilim.

Sevgilim, beni sana veriyorum, sen de seni bana alır mısın lütfen. Şöyle bir şölen yapalım da herkes görsün buna ne dersin? Sevgililer günümüz kutlu olsun

İslam Memiş: Sert dalga geliyor hazırlığa başlayın İslam Memiş: Sert dalga geliyor hazırlığa başlayın

Sevgililer günü diyorlar. O zaman bizden bahsediyorlar. İyi ki varsın aşkım. Yoksa ben ne yapardım bunca kırmızı içinde, simsiyah…

Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun karıcığım/kocacığım.

Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Sana bakıyorum ve Tanrı’nın beni ne kadar çok sevdiğini anlıyorum, çünkü bana dünyadaki en güzel armağanı verdi. Seni çok seviyorum sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun!

Aşkım, beni ve çocuklarımızı sevdiğin için teşekkür ederim. Sana her gün sevgimi ve şükranımı gösterememiş olabilirdim, ama biliyorum ki her zaman kalbimde olacaksın. Sevgililer Günümüz kutlu olsun!

Hayatıma girmeden önce, hiçbir yönüm yok. Benim ışığım, güneşim, umudum, şimdim ve geleceğim oldun. Seni çok seviyorum karıcığım/kocacığım. Sevgililer Günümüz kutlu olsun!

Seni her gün daha çok seviyorum. Gözlerim kapalıyken bile seni görebilir ve sevgimizi kalbimin derinliklerinde hissedebilirim. Seni her hücremle seviyorum. Biricik sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun!

Seninle tanışmadan önce birinin gözlerine bakmanın ve sebepsiz yere gülümsemenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. Aşkın hayatta kalmam için gereken tek şey. Sen başıma gelen en iyi şeysin sevgilim. Sevgililer Günümüz kutlu olsun!