Dilin Polat Tahliye Mi Olacak? Vücuduna Zarar Verdiği İddia Ediliyor Dilin Polat Tahliye Mi Olacak? Vücuduna Zarar Verdiği İddia Ediliyor

Seçimlerin ardından, TOKİ'nin konut fiyatlarını düşürmek amacıyla başlattığı uygun fiyatlı arsa satışları, Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası konut fiyatlarını düşürme sözü vermesinin ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, devletin bu yönde adımlar atacağını duyurdu.

Uygun Fiyatlı Arsalar Hangi İllerde?

TOKİ'nin açıkladığı uygun fiyatlı arsa satışları, Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirler başta olmak üzere toplam 68 ilde gerçekleşiyor. Satışa çıkan arsaların detayları TOKİ'nin resmi internet sitesinde ve Emlak Müzayede'nin web sayfasında yer alıyor. Vatandaşlar, Ankara'da satılan 389 arsa gibi detaylı bilgilere bu siteler üzerinden ulaşabilirler.

Nasıl Başvurulur ve Detaylar

Arsa satışlarına ilişkin detaylar ve başvuru koşulları, TOKİ'nin internet sitesi ve Emlak Müzayede'nin web sayfasında bulunabilir. Emlak Müzayede web sayfasında 'Müzayedeler' sekmesinden, ilan sayfasından ise kalan illerdeki arsa satışlarına ulaşılabilir.