Seçil Erzan fon dolandırıcılığı davası İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde işlenecek. Futbolcular ve iş adamlarından yaklaşık 26 milyon dolar çalmakla adında çok sayıda suç bulunan eski bankacı Seçil Erzan 4. kez duruşmaya çıkıyor.

7 sanıklı davanın en önemli ismi Seçil Erzan'ın 76 yıldan 249 yıla kadar hapis istemi talep edileceği değerlendiriliyor. Erzan'ın da içerisinde yer aldığı 7 sanık önceki duruşmalarda savunmalarını vermişti.

Dolandırıldıklarını öne süren 11 kişi de müşteki sıfatıyla mahkemeye ifade kayıtlarını iletti.

3’üncü duruşmanın sonrası  Erzan’a ait cep telefonlarında gerçekleştirilen bilirkişi raporuna yönelik 200 sayfalık rapor da dava dosyasına eklendi. 

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

Erzan’la banka personelleri arasındaki mesajların da bulunduğu raporda Fatih Terim ve Arda Turan'ın kredileri yönelik yazışmaların altı çizilmişti.

Arda Turan 3 duruşma da yer almayan isimlerden. Turan'la beraber mazeretini söyleyip duruşmaya gitmeyen eski futbolcular Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve kaleci Fernando Muslera 4. duruşmada müşteki olarak konuşacak.

Duruşmaya katılmazlarsa haklarında zorla getirme kararı çıkartılıp uygulanacak.