Adres sormak isteyen sağlık çalışanlarına, demir sopayla saldırıda bulundu!


Kütahya'ya bağlı Maltepe Mahallesi'nde meydan gelen olayda bir vakaya giden 112 Acil Sağlık ekibi, adres sordukları M.K. ve oğlu H.İ.K tarafından, demir sopalı saldırıya uğradılar.

Kütahya İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ne bağlı olan 3 kişilik ambulans ekibi, alkollü bir kişinin merdivenlerden düştüğünü dair haber aldı. Kısa sürede olay yerine giden sağlık personeli yolda Mehmet K.’ya hasta hakkında olup olmadığını ve söylenilen adresi bilip bilmediğini dair birkaç soru yöneltti. Mehmet K. tarafından gösterilen, eve giden sağlık ekipleri, kapının açılmadığı için komuta merkeziyle yeniden irtibat kurdu. Merkezin, düşen kişinin bir alt sokakta oturduğunu belirtti. Bunun üzerine araca binen sağlık ekiplerinin önünü kesen Mehmet K., sağlık ekiplerine hakaretler yağdırdı. Daha sonra oğlu Hüseyin Mert K. ile birlikte demir sopalarla 3 sağlık çalışanına saldırı girişiminde bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu

Kütahya'da yaşayan baba ve oğlu, adresi merak eden sağlık ekiplerine demir sopayla saldırıda bulundu. Sağlıkçıların "beyaz kod" isminde yardım çağrısına olay yerine polise keipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından baba ve oğlu gözaltına alındı.

Yaralanmış olan 3 sağlık personeli, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden aldıkları darp raporunun sonra, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi'ne giderek baba ve oğlunu şikayet etti.