Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası müdahalesi, üzücü bir şiddet olayıyla sonuçlandı. Olayda, 112 Acil Ambulans personeline saldıran bir jandarma uzman çavuşun, açığa alınmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trafik kazası sırasında yaralanan bir kişiye müdahale etmek için olay yerine gelen sağlık ekibine saldıran jandarma uzman çavuş, ambulansta bulunan Paramedik Enes Abdullah A.'ya şiddet uyguladı. İddialara göre, ambulans içinde ve dışında yumruk atarak, hatta ölüm tehditleri savurdu. Olayın ardından hastaneye taşınan kazazedeyi takip eden şüpheli, ambulans şoförü Cemil U.'yu darp etmekle kalmayıp, yanağını ısırdı.

Yaşanan bu şok edici olayın ardından, jandarma uzman çavuş hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen şüpheli, görevden uzaklaştırıldı.

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, disiplin soruşturma heyetinin olayın yaşandığı gün içinde görevlendirildiği ve ilgili jandarma personelinin açığa alındığı belirtildi. Konunun adli makamlara intikal ettiği vurgulanarak, soruşturmanın titizlikle yürütüleceği ifade edildi.