Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurusunun ardından, Sağlık Bakanlığı bünyesine İŞKUR aracılığıyla 8 bin işçi alımı için başvurular tamamlandı. Elektrikçi, temizlik görevlisi, marangoz, güvenlik görevlisi, tesisatçı, servis destek elemanı gibi çeşitli kadrolar için yapılan başvuruların ardından adaylar, işçi alımlarıyla ilgili detayları merak etmeye başladılar.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, işçi alımları için kura çekimi 3 ila 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu kura çekiminde belirlenecek olan adaylar, yazılı veya sözlü sınav olmaksızın doğrudan atama hakkı kazanacaklar.

Kura çekiminin detayları ve sonuçlarının, Sağlık Bakanlığı'nın resmi Youtube hesabından yayınlanacağı belirtildi. Bu şekilde, adaylar kura çekimini canlı olarak takip edebilecekler.

Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı

Sağlık Bakanlığı'nın bu işçi alımı, birçok kişiye istihdam fırsatı sunarken, kura çekimiyle belirlenecek adaylar için önemli bir adım olacak. Adaylar, kura sonuçlarını ve atama sürecini yakından takip ederek işle ilgili gelişmelerden haberdar olabilecekler.