İçişleri Bakanı: Terör Örgütlerin Taksim'e Gelme Çağrılarına Karşı Önlem Alınacak İçişleri Bakanı: Terör Örgütlerin Taksim'e Gelme Çağrılarına Karşı Önlem Alınacak

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Okan Buruk, İspanyol basınında yer alan Real Madrid'in Mauro Icardi'ye teklif yapacağına dair çıkan iddialara yanıt verdi. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin Galatasaray'ı sevdiğini ve aynı şekilde Galatasaray'ın da Icardi'yi sevdiğini belirtti.

Okan Buruk, konuşmasında Icardi'nin Galatasaray forması altında gösterdiği performansın önemine vurgu yaparak, "Icardi, bizimle son 2 gün takımla antrenman yaptı. Bundan önceki maçlara antrenman yapamadan çıkıyordu. Bu değişimi de sahada gördük. Bu fedakarlık çok önemli." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Dan Mauro Icardi Nin Sa 2Gbl

Ayrıca, Icardi'nin uzun süredir Galatasaray için fedakarlık yaptığını ve takımını ne kadar sevdiğini gösterdiğini belirten Buruk, "Icardi, Galatasaray'ı seviyor, Galatasaray da onu çok seviyor. Türkiye Icardi'yi çok seviyor. Bir nesli Galatasaraylı yapma yolunda önemli işlere imza attı. Icardi, Galatasaray için çok değerli. Kendisi burada çok mutlu." şeklinde konuştu.

Ancak, İspanyol basınında çıkan Real Madrid ile ilgili transfer iddialarıyla ilgili net bir bilgisi olmadığını ifade eden Okan Buruk, "Gerçek olup olmadığını bilmediğimiz haberlerle ilgili değerlendirme yapmak istemiyorum. Zaten daha kasım ayındayız." şeklinde açıklama yaptı.