AUDİ A8 gitti TOGG geldi! Hac kafilesini uğurlamaya gelen Ali Erbaş'tan dikkat çeken poz AUDİ A8 gitti TOGG geldi! Hac kafilesini uğurlamaya gelen Ali Erbaş'tan dikkat çeken poz

İstanbul Çekmeköy'de ikamet eden Dilan ve Engin Polat çiftinin, kara para aklama suçundan tutuklu bulunduğu süreçte, yaşadıkları lüks sitede komşularıyla araç parkı nedeniyle çıkan kavga sonrasında hukuki bir süreç başladı. İkilinin, Engin Polat'ın doğum günü partisinde park yeri sorunu yüzünden komşularıyla yaşadıkları olayların ardından savcılık ilk kararını verdi.

2 Haziran 2023 tarihinde yaşanan olaylarda, Polat çiftinin evinde düzenlenen doğum günü partisi sırasında site içindeki park sorunu komşularla anlaşmazlığa neden oldu. Park yeri bulmakta zorlanan komşulardan biri, aracını sokak üzerine park etmek zorunda kaldı. Bu durum, kavganın fitilini ateşledi.

Olayın bir diğer boyutunda ise Polat ailesinin komşuları Metin A. ve eşi Esra A.'nın, Dilan ve Engin Polat'ın partisine gelen araçların park yerine tepki göstermeleri sonucunda yaşanan sözlü ve fiziksel tartışmalar oldu.

Savcılık tarafından yapılan incelemeler neticesinde, Dilan Polat'ın komşusunun evini bastığı, Sıla Doğu'nun da komşuyu darp ettiği iddialarına takipsizlik kararı verildi. Ancak Dilan ve Engin Polat hakkında "yaralama" ve "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından ayrı bir dava açılacağı bildirildi.

Soruşturmanın devamında Dilan ve Engin Polat'ın şikayetçi oldukları olaylar için uzlaştırma sürecine gidileceği açıklandı. Ayrıca Dilan Polat hakkında "konut dokunulmazlığını ihlal" ve Sıla Doğu hakkında "yaralama" suçlarından yeni bir davanın açılacağı ifade edildi.