Pegasus Havayolları, 2024 yılı için geniş kapsamlı bir personel alımı duyurusuna çıktı.

Çeşitli Pozisyonlara Alım Yapılacak

Pegasus, İstanbul merkezli olmak üzere birçok farklı pozisyonda personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular resmi internet sitesi üzerinden alınacak. Adaylar, farklı niteliklere ve eğitim seviyelerine göre ilan edilen pozisyonlara başvurabilecekler.

Açıklanan Pozisyonlar ve Başvuru Şartları

İşte Pegasus tarafından duyurulan bazı pozisyonlar ve başvuru şartları:

  1. Misafir Hizmetleri Memuru - İzmir (Dönemsel): En az ön lisans mezunu, iyi derecede İngilizce ve tercihen ikinci bir yabancı dil bilen, vardiyalı çalışabilecek ve İzmir'de ikamet eden veya edebilecek adaylar aranıyor.

  2. Kaporta Teknisyeni: Endüstri Meslek Liseleri ya da Meslek Yüksek Okullarından mezun, alanında en az 5 yıl deneyimli, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek adaylar tercih edilecek.

  3. Kabin Memuru - Antalya (Dönemsel): T.C. vatandaşı, belirli boy aralığında, iyi derecede İngilizce bilen ve Antalya’da ikamet eden/edebilecek olan adaylar başvurabilir.

  4. Yer Ekipman Bakım Onarım - Ustabaşı: Mekanik, Mekatronik, Motor bölümlerinden mezun, alanında en az 10 yıl deneyimli, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek ve ekip yönetim deneyimi olan adaylar aranıyor.

  5. Mekanik Teknisyeni: Endüstri Meslek Liseleri ya da Meslek Yüksek Okullarından mezun, en az 5 yıl deneyime sahip, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek adaylar tercih edilecek.

  6. Kabin Memuru - Rusça / Kırgızca: İlgili dillerden birine hakim, belirli boy aralığında, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden/edebilecek olan adaylar başvurabilir.

    Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama
  7. Teknik Depo Memuru: Tercihen ön lisans/lisans mezunu, MS Office ve ERP bilgisine sahip, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek olan adaylar tercih edilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için Pegasus'un kariyer sayfasını ziyaret edilebilir: https://www.kariyer.net/is-ilanlari?fpi=32618