Meteorolojiden Açıklama: Hafta Sonuna ve Sıcaklık Değişimine Karşı Dikkatli Olmak Lazım Meteorolojiden Açıklama: Hafta Sonuna ve Sıcaklık Değişimine Karşı Dikkatli Olmak Lazım

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşünün ardından evine dönerken yumruklu saldırıya uğradığı için tutuklanan E.A'nın babasıyla görüştü. Telefonla gerçekleşen görüşmede Özel, Zafer A'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek oğlunun durumu hakkında bilgi aldı.

Özel, tutuklama kararını yanlış bulduklarını belirterek aileye hukuki destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca, başarılı bir öğrenci olan E.A'nın geleceğinin ve eğitim hakkının siyasi tartışmaların üzerinde olduğunu vurgulayarak, CHP olarak şiddeti asla savunmadıklarını ve tutuklamanın kanuna aykırı olduğunu söyledi. Özel, süreci sonuna kadar takip edeceklerini ifade etti.

Bu gelişmelerin ardından CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer'in E.A'yı cezaevinde ziyaret etmek üzere görevlendirildiği belirtildi.