Resmi Gazete'de paylaşılan ilan kapsamında, Orman Genel Müdürlüğü, 4 aşçı, 3 aşçı yardımcısı, 1 elektrikçi, 1 kaynakçı, 2 sıhhi tesisatçı, 2 iş makinası operatörü, 1 traktör operatörü, 15 garson, 2 pastacı, 12 temizlik görevlisi, 5 bulaşıkçı, 8 seracı, 5 diğer fidanlık işçileri ve bahçıvan, 3 kimya laboratuvarı teknisyeni olmak üzere 64 geçici işçi alımı yapacak.

Söz konusu başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresi üzerinden online olarak 29 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde yapması gerekiyor.

Migros'tan Türkiye genelinde personel alımı:  İşte başvuru şartları ve detaylar Migros'tan Türkiye genelinde personel alımı: İşte başvuru şartları ve detaylar

Sözlü ve uygulamalı sınava ilanlarda yer verilen kadro sayısının 4 katı kadar aday aranacak. Adaylar noter karşısında çekilecek kura sonucuna göre aşçıklanacak. Kura yeri ve tarihi İŞKUR ilanında paylaşılacak. İşçi alım aşamasıyla ilgili tüm detaylar, adaylardan talep edilecek evrak, sınavların yeri ve tarihi ilgili bölge müdürlüklerinin internet adresinde yayımlanacak.