Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep ziyareti sırasında öğretmen atamalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, öğretmenler odasında yapılan bir toplantıda Öğretmen Abdullah Damar'ın sorusu üzerine atama takvimi, atama sayısı ve mülakatlarla ilgili detayları paylaştı. 

Öğretmen Abdullah Damar Bakan Tekin'e okul ziyareti sırasında Öğretmen atamaları ile ilgili soru sorduğunu ve buna dair cevapları X hesabından paylaştı.

MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar... MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar...

İşte o paylaşım

Sevgili gençler, Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin’e atama takvimi, atama sayısı ve mülakatlarla ilgili soruları sordum. Sayın Bakan özetle; atama takviminin seçimlerden sonra açıklanacağını, kontenjanın ihtiyaç ve bütçe çerçevesinde olacağını,Mülakatın, mevzuatta olduğunu, şu anda mülakat puanına göre atama yapıldığını, kendisinin % 50 KPSS puanı+% 50 mülakat puanına göre atama yapacağını, yapılacak mülakatın niteliğinin ise bir ders anlatımı şeklinde olacağını ifade etti.