Bingöl'ün Genç ilçesindeki operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve potansiyel sığınaklarını bulmak amacıyla harekete geçti. Sağgöze kırsalında gerçekleştirilen arama faaliyetlerinde, PKK'lı teröristlerin sığınağı ortaya çıkarıldı. Sığınakta yapılan aramada, 3 kilo amonyum nitrat ve el yapımı patlayıcılar için hazırlanmış pil blokları, bir akü, 25 metre elektrik kablosu ve yaşam malzemeleri ele geçirildi. Bulunan malzemeler imha edildi.

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı! Birçok ilde etkili olacak, kuvvetli geliyor Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı! Birçok ilde etkili olacak, kuvvetli geliyor

Siirt'te ise İl Emniyet Müdürlüğü ile Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yürütülen operasyonlarda, Afetevleri Mahallesi'nde PKK terör örgütüne ait mühimmatın bulunduğu bilgisi elde edildi. Arazi üzerinde yapılan aramada, geçmiş yıllarda gömüldüğü değerlendirilen RPG-7 roketatarına ait 2 sevk fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.