Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen son analizlere göre: yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya, Batı ve Orta Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu (Ardahan ve Erzincan haric), Güney Doğu Anadolu (Mardin haric) ile İstanbul ve Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu olacağı düşünülüyor. 

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar ççözülmeleri ve heyelan riski söz konusu.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların batı ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece düşeceği, diğer yerlerde ise kayda değer bir değişiklik olmayacağı analiz edildi.

Bakanlık açıkladı: Tavuk eti ihracatına sınırlama getirildi Bakanlık açıkladı: Tavuk eti ihracatına sınırlama getirildi

RÜZGAR: Rüzgarın, kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ VE KAR ÇÖZÜLMESİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kar yağma potansşyeli olan dağlık alanlarda çığ tehlikesi, kar çözülmeleri ve heyelan riski olduğunan dolayı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılar art arda geldi.