Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son analizler ışığında yurdun iç ve doğu noktalarında çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç bölgesi, Doğu Akdeniz, Karadeniz'in iç bölgesi, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu (Diyarbakır ve Siirt haric) ile Samsun, Ordu ve Trabzon civarlarının sağanak ve bazı yerlerinde gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer noktaların ise parçalı ve az bulutlu olacağı öngörülüyor. Söz konusu yağışların Gaziantep genelinde yer yer şiddetli olacağı tahmi ediliyor. 

Resmi Gazete'de yayımlandı: Enflasyon düzeltmesi yapılmayacak! Resmi Gazete'de yayımlandı: Enflasyon düzeltmesi yapılmayacak!


Sıcaklık seviyelerinin doğu kesimlerde 2-4 derece yükseleceği, diğer kesimlerde ise dikkat çeken bir değişiklik olmayacağı ve yurdun büyük bir bölümünde mevsim normallerine göre fazla olacağı değerlendirildi.

Rüzgarın özellikle kuzey ve doğulu taraflardan hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de akşam saatlerinden sonra kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği düşşünülüyor.