Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde dondurucu soğuklar devam edecek. Şırnak'ın doğusu ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı beklenirken, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hakim olacak.

Ülkemizin doğusu ile zamanla güney kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun aralıklı kar yağışlı, gece saatlerinde Hatay, Antalya'nın doğu çevreleri ile Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçelerinin yer yer yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Şırnak'ın doğusu ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışı beklenirken, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, pus ve sis hadisesinin yaşanabileceği vurgulanıyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerektiği açıklandı.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Hava sıcaklığının Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette rüzgar esmesi bekleniyor.

Meteoroloji, kuvvetli ve yoğun kar yağışı uyarısı yaparak, özellikle Şırnak'ın doğusu ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar yağışının olumsuzluklara sebep olabileceği, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.