23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Akşener, Yavaş'ı "korkaklık" ve "operasyon çekmek"le suçlayarak sözlerini eleştirdi.

Akşener, Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'ye yönelik operasyonlarla cesaret gösterdiğini iddia etti ve bunun bir korkaklık örneği olduğunu belirtti. Yavaş'ın İYİ Parti'ye katılmaktan korktuğunu ve vatandaşın talebini kabul etmekten çekindiğini ifade eden Akşener, Yavaş'ın cesaret gösteremediğini ve mücadele veremediğini vurguladı.

İYİ Parti lideri, Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'ye katılmasıyla ilgili yaşanan süreci hatırlatarak, Yavaş'ın İYİ Parti'ye yönelik samimi olmadığını ve gerçek niyetinin partiyi zayıflatmak olduğunu öne sürdü. Akşener, Yavaş'ın sözlerini cesaret örneği olarak sunmasını eleştirerek, bu tutumunu ayıpladığını ifade etti.

Mansur Yavaş'ın daha önceki açıklamalarında, Akşener'in kendisine cumhurbaşkanı adaylığı için çağrı yapmamasını eleştirmiş ve altılı masada isminin gündeme getirilmediğini belirtmişti.