İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Memur Sendikaları Konfederasyonu'na ziyaret gerçekleştirdi ve İstanbul'daki memurlar için önemli bir müjdeyi duyurdu.

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Kurum, Memur-Sen İl Başkanı Cesur Öztürk ve beraberindeki heyetle gerçekleştirdiği görüşmede, İstanbul'da yaşayan memurların yaşamlarını kolaylaştıracak adımların atılacağını belirtti.

Memurların, sosyal konutlar dışında da belediyenin hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanacaklarını açıklayan Kurum, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Sosyal tesislerimizden, spor salonlarından, mahalle bahçelerinden, kıraathanelerden, kütüphanelerden memur kardeşlerimizin de indirimli bir şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Ulaşımda da elimizi taşın altına koyacağız ve memurlarımızın bu hizmetlerden de faydalanacağından emin olacağız."

Kurum, memurların ve işçilerin taleplerini değerlendirip çözüm bulmak için vatandaşlarla birlikte çalışacaklarını vurgulayarak, "Her işte, her hizmette, her beklentide olduğu gibi, biz vatandaşlarımızla el ele vereceğiz ve memur kardeşlerimizin taleplerini değerlendirip çözümü hep birlikte bulacağız." şeklinde konuştu.