Bursa'nın enfes lezzetlerini tatmak isteyen Memur-Sen üyeleri için harika bir fırsat doğdu. Memur Sen Bursa İl Temsilciliği, Bursa Kebap Evi ile bir işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile Memur Sen üyeleri, Bursa Kebap Evi'nin Parkur AVM ve Anatolium AVM şubelerinde yüzde 15 indirimden faydalanabilecekler.

Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Ramazan Acar ve Bursa Kebap Evi CEO’su Hüseyin Genç, işbirliği anlaşması için bir araya geldi. Anlaşma, üyelerin mideyi ve cüzdanı memnun edecek bir avantaj sunuyor.

Başkan Acar, anlaşma hakkında şunları söyledi: "Türkiye’nin en büyük emek örgütü Memur-Sen’nin Bursa İl Temsilciliği olarak yerelde ve genelde, sahada ve masada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin refah düzeyini artırıcı, haklarını koruyucu çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz. İndirim protokolü anlaşmamız tüm üyelerimize hayırlı olsun. İlgilerinden dolayı Bursa Kebap Evi CEO’su Hüseyin Genç’e teşekkürlerimizi sunuyoruz."

23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

Bursa Kebap Evi CEO’su Hüseyin Genç ise, "Dünya genelinde 10 farklı ülkede 122 şubede restoranları ile Türk Mutfağı’nın global bir aktörü haline gelen Bursa Kebap Evi, Bursa’nın eşsiz lezzetlerini Türkiye ve dünyayla buluşturmayı sürdürüyor. 2016 yılında Avrupa’nın en prestijli ödülü olan “ITQI” Üstün lezzet ödülü alarak kalitemizi kanıtladık. Bursa bizim için çok özel ve değerli bir şehir, bu alanda farklı çalışmalarımız da olacak. Memur Sen Bursa üyeleri için geçerli olacak indirimimiz hayırlı olsun." şeklinde konuştu.