Öğretmenler için düzenlenen konsere rüzgâr gerekçesiyle çıkmayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile gerginlik yaşayan şarkıcı Melike Şahin, yapımcısı Murat Yıldırım tarafından hazırlanan Atatürk'e saygı albümü projesinden çıkarıldı. Şahin'in öğretmenlere yönelik tepkisi, yapımcı Yıldırım tarafından "Öğretmenlere saygısı olmayan birinin, Başöğretmen Atatürk'ün albümünde yeri yok" gerekçesiyle açıklandı.

Hazineden altın ithalatında uygulanan kotaya ilişkin açıklama Hazineden altın ithalatında uygulanan kotaya ilişkin açıklama

Sabah gazetesinin haberine göre, öğretmenlere özel düzenlenen konserde sahneye çıkmaması nedeniyle tepki çeken Melike Şahin'e yapımcı Murat Yıldırım'dan bir protesto geldi. Yıldırım, Atatürk'e saygı duruşu olarak adlandırılan "Vasiyet" isimli albüm projesinden Şahin'i çıkardı.

Projenin Yapımcısı Murat Yıldırım Açıklama Yaptı: "Öğretmenlere Saygısızlık Kabul Edilemez"

Murat Yıldırım, proje hakkında yaptığı açıklamada, "Geleceğe miras kalacak bir çalışmaya imza atıyoruz. Ata'nın sevdiği şarkılar 'Vasiyet' albümünde 9 çok değerli sanatçı tarafından seslendiriliyor. Bir şarkı için de Melike Şahin'e teklifte bulunmuştuk. Ancak onu projemizden çıkardık. Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e de yapılmış demektir" dedi.