Kamudanhaber.com - Özel Haber

Eğitim camiası içerisinde adına Aktifsen denilen ve Fetö terör örgütünün sendikası olduğu için 15 Temmuz'da kapatılan sendika , Memursen ve hükümetle yapılan anlaşma sonrasında 18.04.2013 tarihinde tüzel kişiliğine son vermeden önce , kendiler için önemli üyelerini hedef haline getirmeme adına istifa ettirmiş ve çeşitli sendikalara üye yaptırarak pusuya yatmıştı . Hatta bu üyelerinin bir kısmının sendika evrakları bile yok edilmiştir . 

Örneğin Aktifsen'i Edremit'te ; İ.S , M.Ö ve 25 kişilik bir ekiple kurulmuştu.

Edremit imamı olarak bilinen E.B isimli kişi o dönemde bu sendikanın kuruluş aşamasında yer almış ve sendikayı kurdurtmasına rağmen kendisi üye olmamıştı . 

Bu örnek sadece Edremit ile sınırlı değildir . Aktifsen kuruluşunu ve teşkilatlandırmasını gerçekleştiren bir çok imam sendikaya üye olmamıştı . Ya kendi sendikalarında kalıp buraya üye devşirdiler yada sendikasız olarak devam ettiler . 

Örneğin Edremit imamı olarak verdiğimiz yukarıdaki E.B isimli şahış sendikanın kapanma döneminde 25 arkadaşı ile istifa edip , aynı anda Eğitimbirsen geçmiştir . 

Ayvalık'ta paralel yapının imamı H.Ö ile kanka olan yukarıda paralelin Edremit imamı olarak yazdığımız kişinin halen milli eğitim müdürü olduğu ve bu 25 kişininde bir çoğunun idareci olduğunu düşündüğümüzde ; Bu kripto Fetöcülerin temizliğinin zaman alacağı görülüyor. 

Bakanlığın , Aktifsen ilk kuruluşunu ciddi mercek altına alması gerekir .