İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Halil Yücel, yeni Uşak İl Milli Eğitim Müdürü oldu. Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, 2022 yılında kadar Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel kimdir?

14151147_HALYL_YUCEL_1

Tokat Reşadiye doğumlu olan Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel;  İlk, orta ve lise öğrenimini Reşadiye’de tamamladı. Yücel üniversite eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Halil Yücel 2000 yılında Reşadiye Bereketli İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak başladı.
Ülkemizin değişik bölgelerinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, şube müdür vekilliği görevlerini yürütmüştür.

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

Halil Yücel 2014 - 2018'te İstanbul Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2016 - 2017 döneminde İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.

28 Mart 2022 - 06 Mayıs 2022 İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Son olarak 07 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaptı 

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İl Müdürü Yücel, bu görevlerinin yanında Yeşilay Şube Başkanlığı, Vefa Sosyal Destek Grubu Koordinatörlüğü görevlerinde de bulunmuştur.