Kamudanhaber.com - Özel Haber

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Fetöcülerin okulunu müfettiş raporuna rağmen neden kapatmadı ?

Fetö Terör örgütüne ait olan Kızılırmak Sakarya okullarının , müfettiş raporuna rağmen kapatılmadığı ortaya çıktı . 

Dün sitemizde Kırıkkale EBS şube Başkan'ı ile ilgili haberimiz ve iddialar gündeme gelmişti . 

Bugün Kırıkkale'de , Fetö'ye ait olan Kızılırmak okullarının neden kapatılmadığı dosyasını açıyoruz . 

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünde ki Gaflet mi , İhanet mi ?

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin bu sorulara cevap vermelidir ?

Kırıkkale'de Fetö'ye ait Kızılırmak Sakarya okulları ile ilgili soruşturmanın ardından Bir müfettiş okulla ilgili kapatma kararını içeren rapor hazırlar ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sunar . 

2016 yılının ilk aylarında Milli Eğitime teslim edilen kapatma kararı sümen altı edilir .

Dönemin Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın referansıyla Kırıkkale İl müdür yardımcısı olan ve her oturduğu ortamda Bakan Nabi Avcı'nın oğluyla arkadaş olduğunu dile getirerek Kırıkkale'de nüfuz kullanan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahadır Dülger dosyanın sümen altı edilip okulun kapatılmamasında , özel eğitim şefi Ali İşler ile baş rolü oynar . 

Bu dosya Milli Eğitim Müdürününde bilgisi dahilinde , Emniyetin temsilcisi , Maliye temsilcisi ve MEM sorumlu Vali yardımcısınında bilgisi olmasına rağmen işleme konulmaz ve okul kapatılmaz . 

15 Temmuz darbe girişiminin akabinde , MEB tarafından Özel Kızılırmak Kolejinin kapatılmasının ardından ; okulu müfettiş raporuna rağmen kapatmayan il müdürü ve müdür yardımcısı Bahadır Dülger , Fetö'nün okulunda okuyan personelin listesini yapmaya başlar . 

Kırıkkale milletvekili olan Mehmet Demir'in kardeşi olan ve Kırıkkale ilinde müdür yardımcısı olan Hüdaverdi Demir'de bu olaya sessiz kalır . Daha önce cemaatle ilişkisi olduğu bilinen , Milli Eğitim Bakanlığınca açığa alınan ve akabinde vekil olan kardeşinin baskılarıyla paralelci değil diye geri göreve iade edilen Hüdaverdi Demir'de ; Fetö'nün okulunun kapatılma kararının sümen altı edilmesine sessiz kalır . 

Sayın Cumhurbaşkanının , Fetöyle mücadelede beni yalnız bıraktılar . Arkadaşlarım işi benim kadar ciddiye almadı sözlerinin arkasında yatan nedenlere bir örnektir Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü...

Kırıkkale il müdürü ve içerdeki Fetöcü çete ; Fetö'nün dershanesi olduklarını bildikleri halde Gözde Temel lise dönüşümüne izin verecek kadar gaflet içerisindeydi . 

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri eminiz 2 gündür Kırıkkale ile ilgili yazılanları okuyorlardır . 


Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin yukarıda anlattığımız olaylarda , alenen Fetö terör örgütünün okullarını koruyup gözettiklerini göreceklerdir . 

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri bakalım Kırıkkale ilindeki bu Fetö'yü koruma ve kollama şebekesi hakkında nasıl bir işlem tesis edecek?

KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SİTEMİZE GÖNDERİLEN TEKZİP METNİ...

AÇIKLAMA KAMUDAN HABER SİTESİ YÖNETİMİNE Konu : Özel Sakarya İlk ve Ortaokulu Geçici Kapatma ve Tarih: 17/08/2016 Özel Gözde Temel Lisesinin Dönüşümü 12/08/2016 tarihinde sitenizde yer alan “Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Fetö Okulunu Neden Kapatmadı” başlıklı haber gerçek dışı olup, karalama ve iftiraya yönelik bir çaba olarak değerlendirilmiştir. 1-) Kırıkkale İlinde faaliyette bulunan Özel Sakarya ilk ve ortaokulu için Müdürlüğümüz Maarif Müfettişlerince düzenlenen 08/06/2016 tarih ve 35 sayılı raporda Özel Sakarya ilk ve ortaokuluna 15 (onbeş gün) geçici süre ile kapatma cezası teklifi getirilmiştir. 2-) Bu rapor Bakanlığımıza 21/06/2016 tarih ve 6846033 sayılı yazı ile Valiliğimiz görüşüyle beraber gönderilmiş ve Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'nün 22/06/2016 tarih ve 6916446 sayılı yazıları ile de 15 (onbeş gün) geçici süre ile kapatılmasının uygun olacağı bildirilmiştir. 3-) 24/06/2016 tarih ve 7036022 sayılı Valilik Onayı ile Sakarya İlk/Ortaokunun 01/07/2016 tarihinde geçici kapatılmış ve 15/07/2016 tarihinde kurum tekrar açılmıştır. Geçici kapatma ve açma uygulama işlemi 02/08/2016 tarih ve 8201688 sayılı yazımız ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne bildirilmiştir. 1-) Okulun geçici kapatma işlemi Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nin "9.maddesinin 4. Fıkrasında yer alan “okullarda ders bitiminden itibaren… uygulanır" hükmüne göre gerçekleştirilmiştir. Gözde Temel Lisesi ile ilgili iddia da aynı şekilde asılsız ve tutarsızdır. 1-) Özel Koçfen Dershanesi eski sahipleri tarafından işletilmekte iken, dershanelerin dönüşüm sürecinde Özel Gözde Temel Lisesine dönüşmüştür. 2-) Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’nın 22/12/2015 tarih ve 13188034 sayılı Onayı ile Kemal ŞENTÜRK'e devredilmiştir. Devir işlemi tarafımızdan titizlikle takip edilmiş, okulun yeni misyonunun FETÖ yapılanması ile iltisaklı ve irtibatlı olduğu değerlendirilmiştir. Kurum 667 sayılı Kanun K.H.K gereğince 27/07/2016 tarihinde kapatılmıştır. Gerçekler bu şekilde iken FETÖ nün okulu müfettiş raporuna rağmen kapatılmadı iddiasını iftira sahibinin ismi saklayarak, suçlananları açık isimleri ile yazıp üstelik görüşlerine de yer vermeden tek taraflı sunmanın, habercilik mi yoksa tetikçilik mi olduğunu okuyucuların ve kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü