Kamudanhaber.com - Özel Haber

Haber sitemizde dün Adana il müdürlüğünde Fetöcülere karşı gösterilen zaafiyeti dile getirmiştik . Bugün Adana dosyasına devam ediyoruz. 

Adana iliyle ilgili 15 Temmuz darbe sürecinden önce Eğitimbirsen şube başkanının 5 ayrı isimle Zaman gazetesine üye olduğunu , Başkan yardımcısınında hala Fetö'nün okullarında çocuğunu okuttuğunu , müdürlük mülakatında da en yüksek puanı kendisinin aldığını yazmış ve paralel yapıyla ilgili uyarıda bulunmuştuk. 

Adana şube başkanı Mehmet Sezer bu haberlerimiz üzerine bir açıklama yapmış ve " Bir kaşık suda fırtına koparılmaya çalışılıyor " diye üyelerine mesaj vermişti. 

15 Temmuz gecesi fırtınayı gördüler . Biz aylar önce Adana ilinde Eğitimbirsen başkanının ve şube yöneticilerinin Fetöyle ilişkisini belgelerle yayınlamış ve uyarmıştık . Adana şubesinden çok sayıda üye ve yönetim kurulu üyesi görevlerinden Fetö'ye göz yumulduğu iddiasıyla  istifa etmişti . 

Adana Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet SEZER tarafından kaleme alınan 12/01/2014 tarihli köşe yazısında; SEZER, kendisinin Zaman gazetesinin kurulduğu 3 Kasım 1986’dan beri abonesi olduğunu ve halen 5 farklı isimle aboneliğinin devam ettiğini ifade etmekteydi. 

Aynı şekilde ADANA Eğitim Bir-Sen Şube Başkan yardımcısı Mustafa SARIGEÇİLİ’nin de Kızı 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra Paralel yapının okullarından olan Burç okullarında burslu olarak eğitim görmekteydi . 

Her ne hikmetse Fetö'nün okulları 17-25 Aralık sürecinden sonra Memursen Genel Başkan yardımcısı başta olmak üzere Eğitimbirsen şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin çocuklarını okullarında parasız okutmuş . Bunu da sendikacılar savunma olarak veriyor . 

1 Dolara memleketini satan Fetöcüler , sizin hikmetiniz nedir ki , sizin çocuklarınızı parasız okutsun . Bu ilişki sadece duygusal mı ?

Cumhurbaşkanının , bu hain yapının okullarından çocuklarınızı alın talimatına rağmen çocukları Fetö'nün okullarında parasız okuyan bu sendikacılar 15 Temmuz darbe sürecinden sonra MEB'in okulları kapatmasıyla çocuklarını almışlardır.

Adana'da Müdürlük makatlarında en yüksek puanı 94 puanla  Fetöcülerle ilişkisini devam ettiren  Eğitimbirsen Başkan yardımcısı Mustafa Sarıgeçili almıştır  . Bunu daha önce sitemizde yazmıştık . 

Adana'da müdürlük mülakatlarında en yüksek puan Eğitimbirsen'in Fetöcülerle kol kola gezen bu ekibin işaret ettiği kişilere vermiştir . 

Şimdi Adana il müdürüne sormak gerekiyor . 

Çocuğu Fetö'nün okulunda olduğunu bildiğin halde bu adama 94 puan vererek neden birinci yaptın ?

Kendisini 5 farklı isimle Zaman gazetesi alıyordum diye takdim eden ve nasıl bir bağsa kurulduğu günden itibaren bu gazeteye üye olan şube başkanının ve Fetöyle ilişkili Başkan yardımcısının listesiyle müdür atamaları nasıl içinize sindi ?

Adana il müdürü,  çocuğu Fetö'nün okulunda okuyan ve 94 puanla mülakat birincisi yaptığı EBS Başkan yardımcısını neden açığa alamadı ?

Turan Akpınar , Fetöcülerle ilgili Bakanlığa bildireceği kanaat listesinde; EBS işareti ile müdür yaptığı ve 15 Temmuz'da açığa aldığı ve alamadığı isimleri kanaat listesine yazabilecek mi?

Turan Akpınar'ın , Fetöcülerle ilişkisini gizlemeyen bu sendika yöneticilerine karşı bir zaafiyeti mi varki , Fetöyle ilişkili kişiler müdür yapıldı?

Adana ilinde , Turan Akpınar döneminde idareci yapılan kaç kişi açığa alındı ? Bunların sendikal dağılımı nedir ?

Sonuç olarak Adana ilinde , Fetöyle ilişki içerisinde olan yöneticiler müdür yapıldı . Bunların işaret ettiği kişiler müdür yapıldı . 

Sayın Cumhurbaşkanı Fetöcülerle mücadelesinde işte böyle yalnız bırakıldı .


Adana Müdürlük Mülakat Sonuçları