Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir müteahhit olan Fevzi P. ile randevusu sonrasında makam odasında buluştuğunu ve görüşme sonrasında Fevzi P'nin tekrar odasına girmek istediğini belirtti. Ancak Fevzi P, yanında taşıdığı tabancayla havaya ateş açarak saldırıda bulundu.

Başkan Kılıç, saldırı anında yanında bulunan kişiler tarafından güvenli bir odaya götürüldü. Bu sırada Fevzi P, alt katta da havaya ateş açtı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine gelerek Fevzi P'yi gözaltına aldı.

TFF'de skandallar bitmiyor. Hatayspor'a 5 milyon TL'lik haciz! TFF'de skandallar bitmiyor. Hatayspor'a 5 milyon TL'lik haciz!

Maltepe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, saldırının gerçekleştiği belirtilerek, saldırganın psikolojik sorunları olduğunu ve bu nedenle saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade ettiği aktarıldı. Saldırganın etkisiz hale getirildiği ve herhangi bir yaralanma veya olumsuzluk yaşanmadığı belirtildi. Emniyet güçlerinin olayı soruşturduğu ve sürecin yakından takip edildiği bilgisi paylaşıldı.

Başkan Kılıç ise saldırı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Fevzi P. ile kanser konusunda konuştuğunu ve moralinin önemli olduğunu vurguladığını söyledi. Ancak Fevzi P'nin saldırı gerçekleştirdiği sırada elini beline attığını ve tabancayı çekerek kendisine doğrulttuğunu aktardı. Başkan Kılıç, saldırıyı engellemek için eliyle Fevzi P'nin eline vurduğunu ve mermi namludan çıkarken dışarı fırladığını ifade etti. Daha sonra Fevzi P'nin başka odalara doğru ilerleyerek birkaç el daha ateş ettiğini duyduğunu belirtti. Güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen saldırganın herhangi bir zarar vermeden durdurulduğu bilgisi paylaşıldı.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi