Türkiye İş Bankası, yeni müşteri olmak isteyenlere yönelik 25 bin TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatını duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinden yayımlanan bilgilere göre, İşCep üzerinden başvurular alınacak ve belirli koşulları sağlayanlar bu avantajdan yararlanabilecek.

Kampanya Detayları ve Şartları

Kampanya, 29 Nisan 2024 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar için geçerli olacak. Faizsiz taksitli nakit avans, 2-3 ay vade için geçerli olup, kullanılacak tutar 300 TL ile 25.000 TL arasında olacak. Kampanyadan yararlanmak için başvuruların sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından yapılması gerekmekte.

Başvuru ve Katılım Koşulları

Başvurular, İşCep üzerinden online olarak gerçekleştirilecek ve müşteri olma sürecinin tamamlanmasını takip eden ilk iş günü başlatılacak. Kampanya kapsamında yararlanma süresi ise 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Her müşteri yalnızca bir kez kampanyadan faydalanabilecek ve kampanyaya İş Bankası Bireysel Kredi Kartları dahil olacak.

Özgür Özel: "Müfredat Yapmak Anayasa Yapmak Gibidir" Özgür Özel: "Müfredat Yapmak Anayasa Yapmak Gibidir"

Başvuru İçin İzlenmesi Gereken Adımlar

25 bin TL'lik faizsiz kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin öncelikle mobil uygulama üzerinden müşteri olmaları gerekmekte. Müşteri olunduktan sonra İşCep'teki "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği üzerinden ilgili adımların takip edilmesi gerekiyor.