Kırıkkale'de trafik ekipleri, Ramazan Bayramı tatili süresince 43 ilin geçiş noktalarında yaşanan yoğunluğa karşı çalışmalarını sürdürüyor.

Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar

Yoğun trafik bölgelerinde görev alan ekipler, sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atanlara Karayolları Trafik Kanunu'na göre ceza kesiyor. Bu çerçevede, "Evleniyoruz" yazısı ile kaplı gelin arabası gibi kural ihlali yapan araçlar da durduruluyor.

Kırıkkale'de trafik ekipleri, Ramazan Bayramı tatili süresince 43 ilin geçiş noktalarında yaşanan yoğunluğa karşı çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun trafik bölgelerinde görev alan ekipler, sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atanlara Karayolları Trafik Kanunu'na göre ceza kesiyor. Bu çerçevede, "Evleniyoruz" yazısı ile kaplı gelin arabası gibi kural ihlali yapan araçta durduruldu.

Trafik polisi, sürücü E.C.'ye Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince 2.647 lira para cezası uyguladı. Cezayı imzalamayan E.C., kendisinin bakanlık personeli olduğunu iddia etti ve polis memurunu tehdit etti. Diğer düğün konvoyu katılımcıları, polisin görevini yaptığını belirterek durumu sakinleştirdi ve E.C.'yi olay yerinden uzaklaştırdı.