Hatay'daki bir köy okulunda yürekleri yakacak bir olay yaşandı. Beden eğitimi öğretmeni, 11 yaşındaki öğrencisi H.Y.'yi istismar etti ve bu dehşet zaman içinde toplam 10 öğrenciye yayıldı. Öğretmen, istismar ettiği çocukları başka öğretmenlere pazarladı. Köy okuluna giden H.Y., liseye gitme hayaliyle umutlanmıştı, ancak yaşadığı korkunç tecavüzlerle umutları kırıldı.

Olay, Hatay merkeze bağlı Akçaova Köyü'ndeki ilköğretim okulunda meydana geldi. Öğretmen Murat Sağıroğlu, bir etüt gününde H.Y.'den, okulun bilgisayar odasına çay getirmesini istedi. Ancak bu olay, korkunç bir istismarın başlangıcıydı. Sağıroğlu, zamanla H.Y.'ye fırsat buldukça okulun çatı katında, tuvalette, giyinme odasında ve birçok yerde darp ederek tecavüz etti. Çocuğun çıplak fotoğraf ve videolarını çekti. H.Y., istismar sonucu hamile kaldı ve öğretmen tarafından kürtaj yaptırıldı.

23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

Bu karanlık süreç boyunca Sağıroğlu, başka öğretmen arkadaşlarına da H.Y.'yi pazarladı. H.Y., ailesi tarafından biriyle nişanlandırıldı, ancak öğretmenin onu sürekli alıkoyduğu nişanlısının dikkatini çekti ve olay ortaya çıktı. H.Y., kendisine bunu yaşatanlardan şikayetçi oldu ve dehşet dolu yaşadıklarını anlatmaya başladı.

Murat Sağıroğlu hakkında soruşturma başlatıldı ve evine yönelik baskın sırasında önemli bir delil olan bilgisayar hafıza kartı ele geçirildi. Kartta yapılan incelemede diğer öğrencilerin de istismara uğradığı görüntüler bulundu.

Dava sürecinde Sağıroğlu ve diğer öğretmenler, ciddi suçlamalarla karşı karşıya kaldılar. Ancak tahliye edilen Sağıroğlu, hala kayıp durumda. Sağıroğlu hakkında toplamda 158 yıla yakın hapis cezası verildi.