Aktarmasız seyahat imkanı

Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu

Sivas'tan İstanbul'a direkt seferler, 4 Mayıs saat 13.00'te başlayacak. İstanbul'dan kalkış ise sabah 08.40'ta gerçekleşecek ve trenler, yaklaşık 7 saat 8 dakika sürecek bir yolculuğun ardından varış noktasına ulaşacak. İstanbul-Sivas arasındaki ekspres YHT, Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik istasyonlarında duracak, bu da yolculara bu şehirler arasında hızlı ve rahat seyahat etme olanağı tanıyacak.

Bakan Uraloğlu, demiryolu yatırımlarının ve modernizasyonunun sürdüğünü belirterek, Türkiye'nin demiryolu altyapısını güçlendirme ve milli demiryolu sanayisini geliştirme çabalarının devam ettiğini ifade etti. Ankara-Sivas arasındaki mesafenin kısalması ve seyahat süresinin düşmesiyle birlikte, geçtiğimiz yıl bu hatta 971 bin kişinin seyahat ettiğini vurguladı. Bakan, gelecekte de yolcu deneyimini dinleyerek işletme planlarında gerekli düzenlemeleri yapacaklarını ekledi.