İstanbul'da yaşayanlar için dikkat çekici bir duyuru geldi. BEDAŞ, 25 Eylül Pazartesi günü İstanbul'un 22 ilçesinde planlı bir elektrik kesintisi gerçekleştireceğini açıkladı. Elektrik kesintileri, belirli saatlerde ve farklı sebeplerle yapılacak. 

İşte kesinti yaşanacak ilçeler ve saat bilgileri...

İSTANBUL ARNAVUTKÖY İlçesi:

MERKEZ-BOLLUCA mahallesinde 25 Eylül 2023 tarihinde saat 09:00 ile 17:00 arasında Bakım Çalışması-Önleyici Bakım Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bakan Tekin, ilk kez en çok ihtiyaç duyulan branşı açıkladı! Bakan Tekin, ilk kez en çok ihtiyaç duyulan branşı açıkladı!

MERKEZ-ÖMERLİ mahallesinde 25 Eylül 2023 tarihinde saat 09:00 ile 17:00 arasında Yatırım / Ekonomik Ömür Sebebi ile Yenileme Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. 

MERKEZ-HARAÇÇI mahallesinde ATABEK, AYGÜL, BİNDALLI, FEVZİ, GÖÇMENKENT, HARİKA, HAVZA, KUDRETLİ, SEYİTGAZİ, TEZCAN, UMUTLU, YENİYIL, YEŞİLLİK, İNKİŞAF, ŞANLI sokaklarında 25 Eylül 2023 tarihinde saat 09:00 ile 17:00 arasında Bakım Çalışması-Kapsamlı Havai Hat Bakımı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

MERKEZ-HARAÇÇI mahallesinde FEDAKAR, GURBET, MALTEPE, MECİT sokaklarında 25 Eylül 2023 tarihinde saat 09:00 ile 17:00 arasında Bakım Çalışması- Kapsamlı Havai Hat Bakımı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. 

MERKEZ-BOLLUCA mahallesinde AKDAL, BERKİN, BOLLUCA, CEMİLE, EREZ, GÜLFİDAN, HATİP, MESNEVİ, REŞAT, SARAY BOSNA, SIRMA, SOYLU, TEVEKKÜL, YELDA, ÇEMBERLİTAŞ, İSMET İNÖNÜ, ŞAHENDE, ŞAHİT sokaklarında BOĞAZKÖY İSTİKLAL mahallesinde İSMET İNÖNÜ sokaklarında saat 09:00 ile 16:08 arasında Yatırım / Yeni Kablo Bağlantısı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

MERKEZ-YEŞİLBAYIR mahallesinde 29 EKİM, AKAĞAÇ, ARDIÇ, BAĞIMSIZLIK, CAMİ, CEVİZ sokaklarında elektrik kesintisi yapılacaktır.