İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde, 13 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği suçlamasıyla yargılanan taksi şoförü Hasan G., 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın daha önce sabıkası olmaması sebebiyle hükmün açıklanmasını geri bırakırken, sanık 5 yıl boyunca denetime tabi tutulacak.

Dünyanın En Sağlam Arabası Tesla Cybertruck Türkiye'ye Geliyor! İşte Fiyatı Dünyanın En Sağlam Arabası Tesla Cybertruck Türkiye'ye Geliyor! İşte Fiyatı

Olay, 30 Eylül Cumartesi günü meydana geldi. İddialara göre, 13 yaşındaki kız çocuğu İ.Ö., ek ders aldığı okuldan dönüş için taksi beklerken, Hasan G. adlı taksi şoförü tarafından aracına alındı. Yolculuk sırasında Hasan G., çocuğa cinsel içerikli konuşmalar yaparak tacizde bulundu. Mağdur, durumdan rahatsız olarak taksiyi terk etti. Hasan G., gözaltına alındıktan sonra tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

.Mahkeme sürecinde, savcı, sanığın 6 aydan 3 yıla kadar cezalandırılmasını talep etmişti. Ancak mahkeme, 1 yıl 6 ay hapis cezasıyla karar verdi.