İsrail' in masumları öldürdüğü, hastane bombaladığı yetmiyormuş gibi şimdi de öldürdü filistinlilerin sayısını  bir internet sitesinde güncel olarak paylaşıyor. Ve öldürdüğü kadın ve çocukları da terörist olarak gösteriyor.

İsrail merkezli Kanal 14 televizyonu internet sitesine, İsrail'in Gazze Şeridi'nde öldürdüğü Filistinlileri gösteren bir sayaç yerleştirdi. İsrail'in işlediği katliamla ilgili verileri ekrana aktaran kanal, öldürülen bebek, kadın ve yaşlıları da terörist olarak gösterdi. Katliam sayacına sosyal medyadan tepkiler yağdı.

İsrail dur durak bilmeden Gazze Şeridi'ne saldırıyor, Filistinlileri katlediyor, Medyası ise öldürülen Filistinli bebekleri dahi terörist olarak lanse ediyor. 

b04f0b98c9be4067b77c-30102023cfdc5cbe

İsrail merkezli skandallar devam ediyor. Bölgeden sürekli sıcak başlıklar geliyor. Şimdi de İsrail' in Kanal14 televizyonunun internet sayfasındaki sayaç dünya gündemine oturdu.

Ortaokul öğrencisinden ekmeğin küflenmesini geciktiren buluş Ortaokul öğrencisinden ekmeğin küflenmesini geciktiren buluş

Sayfadaki sayaç, öldürülen filistinlileri gösteriyor.

Katliam sayacında sayılar sürekli artıyor.

Anlık güncellenen sayfada öldürülen Filistinlilerin sayısı Gazze tarafından açıklanandan daha yüksek. 

Asıl skandal ise, saldırılarda öldürülen bebek, kadın ve yaşlıların da terörist olarak lanse edilmesi.

Sitede ayrıca Gazze'ye yönelik saldırılar, Filistinli yaralılar ve saldırıya uğrayan binalarla ilgili olduğu öne sürülen veriler de yer alıyor.

Sosyal medya skandal paylaşıma tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Joe Biden, filistinlilerin açıkladığı can kaybı verilerine güvenmediğini söylemişti. Oysa yandaşları İsrail televizyonundaki katliam sayacında paylaşılan rakamlar Filistin tarafının açıkladığından çok çok daha fazla. Şimdi inanacağını düşünüyoruz!!