Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ekşi Sözlük'te paylaşılan ve bir bebeğin istismar edildiğine dair iddiaları değerlendirmek üzere harekete geçti. Olayın ardından Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, şüpheliye yönelik hukuki işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, o öğretmenle telefonda görüştü! Cumhurbaşkanı Erdoğan, o öğretmenle telefonda görüştü!

Ekşi Sözlük platformunda bir bebeğin istismar edildiğine dair paylaşılan görüntülerin gündeme gelmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konuyla ilgili olarak harekete geçti. Bakanlık, olayın hemen ardından emniyet birimleri ve bakanlık ekiplerinin ihbarı değerlendirdiğini ve şüphelinin kimlik ve adres tespiti çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sosyal medyada bir şahsın bir bebeği istismar ettiğine yönelik görüntülerin bulunduğu iddialarına ilişkin Emniyet birimleri ve Bakanlık ekiplerimiz ihbarın ardından hemen harekete geçmiştir. Şahsa yönelik kimlik ve adres tespit çalışmaları devam etmektedir. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz, söz konusu içeriklerle ilgili erişim engeli ve şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulması için gerekli süreçleri başlatmıştır. Şahsın kimlik tespiti yapılır yapılmaz ilgili adımlar ivedilikle atılacaktır."