Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, toplamda 300 vergi müfettiş yardımcısı istihdam edilecek. Bu alımların 270 tanesi iktisadi ve idari bilimler ile hukuk fakültelerinden mezun adaylar arasından, 30 tanesi ise mühendislik fakültelerinin belirli bölümlerinden mezun adaylar arasından yapılacak.

Giriş sınavı başvuruları 12 Şubat-23 Şubat 2024 tarihleri arasında kabul edilecek. Başvurular, adayın son bir ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı, kendi el yazısıyla hazırladığı özgeçmişi ve başvuru formunu doldurmasıyla tamamlanacak. Başvuruların Bakanlık resmi internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapılması gerekmektedir.

İktisadi idari bilimler fakültesi ve hukuk fakültesi mezunları için giriş sınavı, 23-24 Mart 2024 tarihlerinde Ankara'da sabah ve öğleden sonra olmak üzere toplam 4 oturumda gerçekleştirilecek. Mühendislik fakültelerinin bazı bölümlerinden mezun olanlar için ise sınav, 23 Mart 2024 tarihinde Ankara'da tek oturumda test şeklinde gerçekleştirilecek. Adaylar, ilgili tarihlerde sınavlarına katılarak başvurularını tamamlayabilecekler.

"6 Yaşındaki Bir Çocuğa Cinsel İstismar" Davası Ertelendi! "6 Yaşındaki Bir Çocuğa Cinsel İstismar" Davası Ertelendi!

Sınav duyurusu için tıklayınız