Halka arzlardaki rekorlara şahitlik eden yatırımcılar, her katıldığı halka arzda 100 ila 1000 lira arasında kar elde ediyor. Küçük yatırımcılar için bu, aylık faturalarını karşılamaya yetiyor. Ayda 3 halka arza katılma fırsatını değerlendiren yatırımcılar, gelecek halka arzları dikkatle takip ediyor.

Gençlerin halka arz ilgisi

AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özel görüşmesinde 'boş koltuk' tartışmasına dair açıklama AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özel görüşmesinde 'boş koltuk' tartışmasına dair açıklama

Son dönemde genç yatırımcıların halka arzlara ilgisi artmış durumda. Kripto para piyasasında yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra, kısa sürede kazanç elde etme arayışı içerisine giren gençler halka arzlara yöneliyor. Örneğin, sadece 700 lira yatırımla 5 gün içerisinde 415 lira kar elde eden gençler, bu kazançla temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Rekor başvurularla halka arza koşuş

Halka arzlara olan bu büyük ilgi, şirketleri de harekete geçirdi. Şirketler, halka arza çıkmak için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapma yarışında. Hangi şirketler yakın zamanda halka arz olacak? İşte o liste...

Yakında halka arz olacak şirketler

n11, Rönesans Enerji, Tavuk Dünyası, Kızılay İçecek, Golda Gıda, Altınkılıç, Penti ve Tab Gıda. Bu şirketler, halka arz başvurusunu uzun süre önce yapmış olup, kısa süre içerisinde halka arza açılması bekleniyor.