Gümüşhane-Trabzon karayolunda meydana gelen bir kazada hafif ticari araç kontrolden çıkarak Harşit Çayı kenarındaki bahçeye düştü. Kazada, 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Kazanın detaylarına göre, Trabzon'dan Gümüşhane istikametine seyreden Ahmet Enes Köse'nin yönetimindeki 61 DK 636 plakalı hafif ticari araç, sabah erken saatlerde Övündü köyü yakınlarındaki Harşit 10 köprüsü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Harşit Çayı kenarındaki bahçeye düştü. Kazanın ardından olay yerine Jandarma, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi

Kazada araçta yolcu olarak bulunan Gümüşhane Üniversitesi öğrencisi Fulya Bayram (22) ve Zeynep Kurnaz (22) hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Ahmet Enes Köse ile diğer yolcular Zeynep Yiğit (20) ve Ayşe Begisi (23) ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, hayatını kaybeden öğrencilerden Fulya Bayram'ın Gaziantepli, Zeynep Kurnaz'ın ise Malatyalı olduğu öğrenildi.