Kamudanhaber.net sitemizde yayınlanan ''PTT HALA FETÖ'NÜN EMRİNDE '' Haberine  PTT Genel Müdürlüğün'den habere ilişkin açıklama geldi.

İŞTE O AÇIKLAMA..


Kamudanhaber.net adlı internet sitenizin 04 Eylül 2016 tarihli yayınında “PTT HALA FETÖ’nün  EMRİNE AMADE! PTT’DEN FETÖ’YÜ ÇIKARTACAK KİMSE YOKMU?”

başlıklı haber ile ilgili olarak Kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebebiyet verilmemesi için Şirketimizce aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Şirketimizce  667 sayılı KHK kapsamında “Kimse Yok mu” derneğinin de içerisinde bulunduğu tüzel kişilere ait hesaplara aynı gün bloke konularak her türlü yatırma, ödeme ve aktarma işlemlerinin PTT işyerlerinde ve mobil kanallarda yapılması engellenmiştir.

Haberinizde belirtilen ,  PTT ATM lerinden  yapılmak istenilen işlemler için  seçenekler  de yer alan bahsekonu dernek adının yer alması güncelleme işleminden  kaynaklanmış olup,ATM üzerinden işlem yapılması halinde  bunun mümkün olmayacağı görülecekti. Bunun yanında ekrandaki bu durum derhal müdahale edilerek düzeltilmiştir.

kamudanhaber.net” adlı internet sitenize teşekkür eder, açıklamamıza sitenizde yer verilmesini önemle arz ederiz.

PTT A.Ş.