Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Fatih Cami İmamı Galip Usta'nın yanına Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretin detaylarını paylaştı. Ziyaret sırasında, Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak Usta ile görüştürdü ve Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini ileterek Usta'ya şifa dileklerinde bulundu.

Meteoroloji uyardı: Soğuk hava ve yağış geliyor, bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Soğuk hava ve yağış geliyor, bu illerde yaşayanlar dikkat!

Cami İmamı Usta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Rabb'im sizi muhafaza etsin, başımızdan eksik etmesin" dedi. Erdoğan da, "Rabb'im beterinden de korusun inşallah, Allah yar ve yardımcımız olsun. Bütün aileye selamlarımızı iletirseniz çok memnun olurum. Rabb'im şifalar versin inşallah" diyerek Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir'den Usta'nın sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Prof. Dr. Özdemir, Usta'nın durumunun iyi olduğunu belirtti ve yapılan ameliyat sonucunda herhangi bir sorun olmadığını ifade etti. Erdoğan, sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra Özdemir'e teşekkür ederek, "İsabetli olan neyse onu tabii yapmakta fayda var. Rabb'im şifalar versin" dedi.

Hastane ziyaretine, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan da eşlik etti.