Gönen ilçesine bağlı Malkoç Mahallesi'nde, Mobilyacılar Caddesi üzerindeki bir apartmanın en üst katındaki dairede başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek ciddi zararlara yol açtı.

Vatandaşların Hızlı Müdahalesi Hayat Kurtardı

Yangının çıktığı dairede bulunan iki kişi, çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi sayesinde güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı. Bölge sakinleri, yangına ilk müdahaleyi yaparken, olay yerine çok geçmeden itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı ve daha fazla yayılmasının önüne geçildi.

Emirates Havayolları Türkiye'den kabin memuru arıyor: Maaş 2770 dolar Emirates Havayolları Türkiye'den kabin memuru arıyor: Maaş 2770 dolar

Aw148698 01 Tqmw Cover

Sağlık Kontrolü İçin Hastaneye Sevk Edildiler

Yangında dumandan etkilenen iki kişi, olay yerine hızla ulaşan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi paylaşıldı.

Güvenlik Önlemleri ve Dikkat Çağrısı

Vatandaşların, özellikle elektronik cihazları şarj ederken daha dikkatli olmaları ve olası yangın risklerine karşı önlem almaları büyük önem taşıyor.