Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbenin ardından sakatlanan Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, yaklaşık 3 hafta sonra İstanbul'a dönüyor. Yapılan açıklamalara göre, Icardi'nin Trabzonspor ile oynanacak maçta maskeyle sahada olması bekleniyor.

Yaklaşık bir aydır sahalardan uzak kalan Icardi, Fenerbahçe maçında yüzüne aldığı darbenin ardından İstanbul dışında tedavi görmekteydi. Galatasaray Kulübü'nün verdiği program doğrultusunda tedavisi devam eden Arjantinli futbolcu, bu akşam İstanbul'a dönüyor.

Kredi ödeyenler de dahil olmak üzere, kredi faizleri artırıldı! İşte yeni oranlar Kredi ödeyenler de dahil olmak üzere, kredi faizleri artırıldı! İşte yeni oranlar

Kulüp doktorları tarafından yapılacak kontrollerin ardından Icardi'nin antrenmanlara çıkacağı ve Trabzonspor maçına hazırlanacağı belirtildi. Özel hazırlanan maske ile sahada yer alması planlanan Icardi, bu süreçte kaçırdığı 4 maçın ardından tekrar forma giyebilir.

Trabzonspor ile oynanacak mücadele, 21 Ocak Pazar günü saat 19.00'da gerçekleşecek. Galatasaray taraftarları, Icardi'nin dönüşüyle birlikte takımlarının hücum gücüne önemli bir katkı sağlamasını umut ediyor.