Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman? Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Türkiye'de gündemi sarsan ünlü futbolcu ve teknik adamların adlarının karıştığı fon dolandırıcılığıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Cezaevinden gelen bir ihbar mektubu, savcılığın dikkatini çekti ve soruşturmayı başlattı. İhbarcı M.S., eski eşinin akrabası olan banka çalışanı B.O.'nun, ünlü isimlerden Seçil Erzan'ın arkadaşı olduğunu ve bankadan ayrılmasının ardından hızla zenginleştiğini iddia etti.

M.S.'nin 8 Mayıs'ta gönderdiği el yazılı mektupta, B.O.'nun aniden zenginleştiği ve sık sık yurt dışına çıktığı ifade edildi. İhbarcı, B.O.'nun bir zamanlar bankada çalıştığını ve dolandırıcılık şüphesiyle işten çıkarıldığını belirtti. M.S., mektupta B.O.'nun eski eşi ve akrabası olduğunu, Seçil Erzan ile arkadaşlık ilişkisi kurmuş olabileceklerini ifade etti. B.O.'nun, elde ettiği paraları yurt dışına kaçırdığını öne süren M.S., bu iddiaları detaylı bir şekilde savcılığa iletti.

M.S.'nin ifadesi, savcılık tarafından tanık sıfatıyla dosyaya eklendi. Soruşturma kapsamında savcılık, iddiaları değerlendirmek üzere M.S.'nin 18 Mayıs'ta SEGBİS salonunda hazır edilmesini talep etti. İddiaların doğruluğu ve fon vurgunuyla ilgili detaylar, yapılan araştırma sonucunda ortaya çıkacak.