Hasan Doğan'ın babası Osman Doğan için cenaze töreni düzenlendi Hasan Doğan'ın babası Osman Doğan için cenaze töreni düzenlendi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir'i 2-0 yenen Fenerbahçe, 7. kupa şampiyonluğunu elde etti. Bu zafer, Fenerbahçe'nin Ali Koç başkanlığındaki ilk kupa zaferi oldu.

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, ilk dakikada Michy Batshuayi'nin golüyle öne geçti. Aynı oyuncu 29. dakikada farkı ikiye katlayarak Fenerbahçe'nin ilk yarıyı 2-0'lık üstünlükle tamamlamasını sağladı. İlk 45 dakika bitmeden Medipol Başakşehir eş zamanlı olarak 3 oyuncu değişikliği yaptı.

İkinci yarıda her iki takım da gol bulamayınca maçı 2-0'lık skorla kazanan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Ali Koç'tan ilk kupa Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, futbolda ilk kupasını kazandı. 2018 yılında sarı lacivertlilerin başkanlığını üstlenen Koç, beş yıllık görev süresinde ilk kez kupa kazanmanın sevincini yaşadı.

2013-2014 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunu ve 25 Ağustos 2014'te TFF Süper Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, dokuz yıllık bir aradan sonra kupa şampiyonluğunu elde etti.