Erbakan, siyasetlerini sadece ticaret değil, aynı zamanda bir ibadet olarak gördüklerini vurgulayarak, kadrolarının makam ve rakam için değil, Allah rızası için siyaset yaptığını belirtti. Partisinin hızla büyüdüğünü aktaran Erbakan, 81 il teşkilatı, 900'den fazla ilçe teşkilatı ve 331 bin resmi üye sayısıyla Türkiye siyasetinin parlayan yıldızı olduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Erbakan, son üç ay içinde Yeniden Refah Partisi'nin yüzde otuz büyüdüğünü ve üye sayısını 260 binden 331 bine çıkardıklarını açıkladı. Bu durumu, partilerinin Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunun önemli bir göstergesi olarak değerlendirdi. Erbakan, millete gösterilen teveccüh için teşekkür ederken, partisinin önümüzdeki 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere yüksek bir tempoyla hazırlanmaya devam edeceğini ve seçimlere 400 binin üzerinde üyeyle girmeyi hedeflediklerini belirtti.

Erbakan geleceğe dair hedeflerini de paylaştı. Önce yerel yönetimlerde iktidar olmayı amaçlayan Erbakan, ardından 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de iktidar olmayı hedeflediklerini ve bu süreçte milletin destekleriyle başarı elde edeceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.