Emeklilere yönelik özel indirimler ve kampanyalar başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı bir konuşmada, Türkiye ekonomisinin 2023'te yüzde 4,5 büyüdüğünü ve dolar bazında milli gelirin 1 trilyon doları aştığını belirtti. Kişi başına milli gelirin tarihin en yüksek düzeyine ulaştığını vurgulayan Işıkhan, işsizlik oranlarının da düştüğünü açıkladı. Emeklilerin refahının ülke refahı ve gücü olduğunu dile getiren Işıkhan, AK Parti'nin emeklilere yönelik politikalarını anlattı.

Emeklilere sağlanacak indirim ve kampanyalar arasında Tarım Kredi, Türk Hava Yolları, TCDD, GSM operatörleri, zincir marketler, giyim mağazaları, sinema ve tiyatrolar bulunuyor. Ayrıca emeklilere yönelik sağlık, sosyal ve kültürel imkanlar da artırılacak. Emeklilere yönelik banka promosyon ödemelerinde artış sağlanacağı ve bayram ikramiyelerinin de ödeneceği duyuruldu.

Türkiye'nin en iyi 10 lisesi belli oldu Türkiye'nin en iyi 10 lisesi belli oldu

Bakan Işıkhan, emeklilere yönelik yapılan bu çalışmaların devam edeceğini ve ekonomik istikrarın sağlanmasıyla artan refahtan emeklilerin de pay alacağını belirtti. AK Parti'nin emeklilere yönelik politikalarını sürdüreceğini ifade eden Işıkhan, muhalefetin tahriklerine karşı emeklilerin güvende olduğunu vurguladı. Ayrıca, Kırşehir'de yapılacak hizmetler hakkında da bilgi verdi.