Milyonlarca emekli için sevindirici bir haber geldi. Emeklilere yönelik yapılan düzenleme ile maaşlara ek ödeme yapılacak ve promosyon fırsatı sunulacak. Akbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında, SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan emeklilere 3 yıl boyunca maaşlarını Banka üzerinden almayı taahhüt etmeleri karşılığında 7.000 TL'ye kadar promosyon ödülü verileceği açıklandı.

Akbank'ın duyurusuna göre, emekli maaşının tutarına bağlı olarak hesaplanacak olan promosyon miktarı, emeklinin aylık gelir/aylık tutarına göre belirlenecek. Buna göre, 3.500 TL'ye kadar olan aylık gelir/aylık tutarları için promosyon tutarı 4.200 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaki tutarlar için 4.850 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasındaki tutarlar için 6.250 TL ve 10.000 TL'nin üzerindeki tutarlar için ise 7.000 TL olarak belirlendi.

Akbank'ın duyurusunda, emeklilerin birden fazla maaş alması durumunda ise toplam maaş tutarına göre sadece bir kez promosyon alabileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra, kampanya kapsamında emekli maaşını Akbank'tan alan müşterilere 3.000 TL chip-para ödülü de sunulacak. Chip-para ödülü, kampanyaya katılan müşterilere özel olarak tek seferlik bir ödeme olarak verilecek.

Meteoroloji'den 34 kente 'sarı' kodlu uyarı: Kış geri döndü Meteoroloji'den 34 kente 'sarı' kodlu uyarı: Kış geri döndü

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi