Pastaların hem şıklığına hem de dengesine katkı sağlayan destek çubukları bu sefer oldukça tehlikeli bir sonuç doğurdu. İki katlı ve büyük bir pastanın aralarında yer alan bu destek çubuklarından biri, genç kızın yüzü pastaya gömüldüğünde gözüne batı. Bu ani ve beklenmedik acıyla geri çekilen genç kızın gözü, sadece birkaç milimle kurtuldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Hapis Cezası İstendi! Hakaretten 2 Yıl 4 Ay Yatabilir Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Hapis Cezası İstendi! Hakaretten 2 Yıl 4 Ay Yatabilir

Sosyal Medya'da Büyük Yankı Buldu!

O anın videosu sosyal medyaya düştüğünde, bu korkunç kaza birçok insanın dikkatini çekti. Görüntülerde, morarmış gözüyle kamera karşısına geçen genç kız, diğer insanlara da bir uyarıda bulundu. Bu trajik olay, sosyal medya kullanıcılarını ikiye ayırdı. Birçok kişi endişelerini dile getirirken, bazıları ise olayın şaşkınlığını ve tepkisini yorumlarda belirtti. "Neden normal bir şekilde yemezsiniz ki?" yorumuyla tepkisini belirten bir kullanıcının yanı sıra, "Hem pastayı mahvettiniz hem de sağlığını" yorumuyla olayın ciddiyetine dikkat çeken bir diğer kullanıcı da olaya tepkisini dile getirdi.