Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, yerel seçimler için AK Parti ile olası bir ittifaka kapıları kapatmadıklarını belirtti. Etimesgut 2'nci Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Davutoğlu, "Hiç kimseyi dışlamıyoruz, hiç kimseyi kenarda tutmuyoruz. Önümüzdeki kritik süreçte Türkiye'nin geleceği, dışlayanlar değil bütünleştirenler tarafından şekillendirilecek" dedi.

Davutoğlu ayrıca, Türkiye'nin önemli sorunlarından birinin israf olduğunu vurgulayarak, hem kamusal harcamalarda hem de insan israfında ciddi bir sorun yaşandığını ifade etti. İktidarın bir muhasebe ve hesap verme vaktinin geldiğini belirten Davutoğlu, gençlerin kaybolduğuna ve israfın her alanda olduğuna dikkat çekti.

Yerel seçimlere hazırlık olarak teşkilatlardan çalışmalarını hızlandırmalarını isteyen Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin kendi logosuyla seçimlere hazır hale geldiğini ancak bir ittifak olasılığı olduğunda diğer partilere kapılarının açık olduğunu ifade etti. Bu açıklamalarla Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin seçimlerde esnek bir yaklaşım benimsemeye hazır olduğunu belirtti.